Anna Charmu

THE FACTS

Belinda is mijn naam, en ben de eigenaresse van Anna Charmu. Een sieraden merk wat een focus heeft op sieraden die je iedere dag kan dragen.

THE STORY

Ik zocht naar iets dat meer betekenis  aan sieraden gaf, zonder het kostenplaatje de pan uit te laten rijzen. Mijn visie was helder: prachtige kwaliteit bieden die voor iedereen betaalbaar is. Hoewel mijn oorspronkelijke droom gericht was op het bezitten van een fashion brand, merkte ik onbewust dat ik mijn eigen sieradenmerk aan het creëren was. Elk item dat ik ontwerp, is bedoeld voor dagelijks gebruik en speciale gelegenheden. Mijn merk weerspiegelt mijn eigen esthetiek. Ik geloof dat sieraden gedragen, geliefd, inspirerend zijn en met zorg bewaard worden, zodat ze jarenlang meegaan.
Mijn bedrijf heb ik vernoemd naar mijn Oma Anna die voor mij een bijzondere vrouw was. Ze heeft mij onbewust veel lessen geleerd. Mijn groeiende bedrijf omarmt samenwerkingen met getalenteerde vrouwelijke ondernemers, omdat we geloven in wederzijdse ondersteuning. Elke collectie-item is vervaardigd van roestvrij staal of verguld goud/zilver (S925), doordrenkt met de waarden van Confidence, Elegance, Passion, Power, en Simplicity.
Ik wil dat mijn merk je zelfvertrouwen, elegantie, passie, kracht en eenvoud biedt. Bij Anna Charmu vind je niet alleen sieraden, maar een mogelijkheid om iets kleins te ontdekken dat een immense waarde toevoegt aan jouw stijl. Of je nu kiest voor een statement piece of een subtiel detail, elk stuk is doordacht ontworpen en kan jouw outfit completeren. Bovendien zijn alle items uit de collectie zorgvuldig ontworpen om moeiteloos met elkaar te combineren, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om een geweldige look te creëren
Lots of love,
Belinda